«Άπατο» πάει το βιβλίο της Pippa

Κλαίει τα λεφτά του ο εκδοτικός οίκος


Κλαίει τα λεφτά του ο εκδοτικός οίκος

Κλαίει τα λεφτά του ο εκδοτικός οίκος

Κλαίει τα λεφτά του ο εκδοτικός οίκος

 

Μπορεί εδώ κι έναν μήνα περίπου το βιβλίο της αδερφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Pippa Middleton, να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων, αλλά δεν φαίνεται οι θαυμαστές των οπισθίων της να εκτίμησαν την συγγραφική της δεινότητα.

Η Pippa απογοήτευσε τους εκδότες της που της έδωσαν προκαταβολικά 600.000 ευρώ περίπου για τη συγγραφή του «Celebrate» και κλαίνε με μαύρο δάκρυ τα λεφτά τους.

 

Ο «οδηγός πάρτι» φαίνεται πως δεν πουλάει… με τίποτα! Η προώθηση, οι παρουσιάσεις, οι εμφανίσεις έπεσαν στο κενό.Μόλις στην 180ή θέση κατατάσσεται στη λίστα των best seller του Amazon στη Βρετανία, ενώ και οι ΗΠΑ δεν τίμησαν την Pippa Middleton, όπου στο αμερικανικό Amazon το βιβλίο καταλαμβάνει μόλις την 308η θέση.

Μάλιστα, κι ενώ ακόμη το βιβλίο δεν έχει κλείσει έναν μήνα που κυκλοφορεί, λόγω των χαμηλών πωλήσεών του, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να ρίξουν την τιμή στο μισό κι από τις 25 λίρες, πλέον το δίνουν με 12.

Στην όλη κατρακύλα έβαλαν το χεράκι τους και οι κριτικοί που «έθαψαν» το βιβλίο, το οποίο δεν περιέχει –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους- κάτι ουσιώδες ή ξεχωριστό και περιορίζεται σε αυτονόητα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!