Η απάντηση του Ουγγαρέζου σχετικά με το «Πρωινό mou» και αν θα είναι στο πλευρό Μουτσινά – Μακρυπούλια

Είναι γνωστές οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι φήμες φέρουν τους δύο παρουσιαστές να αναλαμβάνουν το «Πρωινό mou» του χρόνου, στο Mega…


Είναι γνωστές οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι φήμες φέρουν τους δύο παρουσιαστές να αναλαμβάνουν το «Πρωινό mou» του χρόνου, στο Mega.

Τώρα, έρχεται και η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησε το», αλλά και απαντά για της φήμες που θέλουν τον ίδιο… να βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό των δύο νέων παρουσιαστών που θα ενταχθούν -αν όλα πάνε καλά- στο Μεγάλο Κανάλι.

Ο ίδιος απάντησε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, δε το συζητάμε. Καταρχάς είναι δυσοίωνο, προτρέχουμε να μιλάμε για το μέλλον. Λέμε δόξα το Θεό που έχουμε φέτος δουλειά. Και σήμερα που είχαμε δουλειά, γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο. Το Πρωινό mou έχει παρουσιαστή, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε κάτι άλλο». Ενώ, απάντησε και στην ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση, να αλλάξει τηλεοπτική στέγη: «Η ιστορία, μου έχει δείξει ότι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ, ωστόσο δε μετανιώνω για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι να μείνω στο κανάλι, έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια, οπότε νομίζω πως αυτή είναι και η απάντηση».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!