Aντζελίνα Τζολί: Ζυγίζει μόλις 37 κιλά – Αδυνατισμένη, χλωμή και εύθραυστη [εικόνες]

Η κατάσταση της το τελευταίο διάστημα εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.


Η κατάσταση της το τελευταίο διάστημα εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Πολλοί είναι αυτοί που σοκάρονται με την εικόνα της, καθώς δεν θυμίζει στο ελάχιστο την πληθωρική ηθοποιό, που αγάπησε το κοινό σε ταινίες όπως οι Gia, Tomb Raider, Mr.&Ms. Smith και άλλες.

Πλέον είναι πολύ αδυνατισμένη, χλωμή και δείχνει «εύθραυστη». Εκτός όμως από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύονται και θα δείτε στη συνέχεια, υπάρχουν δημοσιεύματα όπως του National Enquirer, τα οποία αναφέρουν πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Μάλιστα λέγεται ότι η εντυπωσιακή ηθοποιός αρνείται να έχει οποιαδήποτε σχέση με το φαγητό.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα, εμπλέκουν και το σύζυγό της Brad Pitt, για τον οποίο αναφέρουν πως ανησυχεί ότι θα χάσει τη γυναίκα του. Άλλα σενάρια, αναφέρουν ότι η Angelina Jolie, πιθανώς να αντιμετωπίζει και πάλι καρκίνο.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε, πως εκτός από τη μαστεκτομή που είχε πραγματοποιήσει, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό είχε μοιραστεί δημόσια μέσω των New York Times, πώς θα προχωρούσε σε αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της.

jolie_9jolie3_2

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!