Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου: Αποκάλυψαν πώς τα ξαναβρήκαν ύστερα από έναν τσακωμό κατά το παρελθόν


Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκαναν η Άντζελα Δημητρίου και η Έλντα Πανοπούλου. Μεταξύ άλλων, οι δύο γυναίκες με χιουμοριστική διάθεση αναφέρθηκαν και στην κόντρα που είχαν στο παρελθόν και στο πώς τα βρήκαν ξανά.

Από την πλευρά της, η Έλντα Πανοπούλου είπε: «Πήγα, την παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία και της είπα: “Αντζελίνα μου, εμείς αγαπιόμαστε”. Εγώ περίμενα κάτω από το σπίτι της. Και της λένε της Άντζελας: “Με την Πανοπούλου θα την κάνουμε τη δουλειά” και εκείνη απάντησε: “Βεβαίως!”».

«Δεν ήθελα να την δω, έστελνα τη μάνατζέρ μου για να της μιλήσει», σημείωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Μιλώντας για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Είχα μία απώλεια πρόσφατα και αισθανόμουν πολύ άσχημα. Προσπαθώ όμως πλέον να το συνειδητοποιήσω και δουλεύοντας την έχω κοντά μου. Έχω μία ρόμπα της μέσα στο καμαρίνι που την φοράω. Στο πρόγραμμά μου της αφιερώνω το τραγούδι «Ουρανέ», γιατί έτσι πρέπει. Κλαίει ο κόσμος από κάτω, κλαίω κι εγώ».

Ακόμα, σε σχετική ερώτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, η Άντζελα Δημητρίου εξήγησε ότι: «Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Γιώργο. Έχω συνεργαστεί μαζί του και θεωρώ ότι είναι αξιόλογο άτομο. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα. Αυτό που έχω να πω είναι να είναι καλά και να τραγουδάει καλά.

Δεν με ενοχλεί καθόλου που οι οικογενειακές διαμάχες παίρνουν δημοσιότητα. Αυτή είναι η δουλειά των δημοσιογράφων. Αν οι εκπομπές δεν ασχοληθούν με εμένα, με την Έλντα, με τον Μαζωνάκη… Με ποιον θα ασχοληθούν;».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!