Αντώνης Ρέμος: Tινάζει στον αέρα το The Voice 3;

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο τρίτος κύκλος του The Voice θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ωστόσο όπως όλα τα δείχνουν τα πράγματα έχουν «παγώσει».


Ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές βρίσκονται σε αναμονή και ότι ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για το τι τελικά θα γίνει. «Είμαστε ακόμη σε αναμονή. Δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη κουβέντα, κάποια προσέγγιση. Όπως σε όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα, έτσι και στον ΑΝΤ1 και στο The Voice, τα πράγματα είναι ρευστά, όπως συμβαίνει σχεδόν παντού. Ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει, πότε θα γίνει, με ποιους συντελεστές, δεν μας έχει ενημερώσει κανένας. Όταν μας ενημερώσουν θα το δούμε, όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Για όλα τα πράγματα, άλλωστε, ανοίγουν κύκλοι, κλείνουν κύκλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι εμπειρία αποκόμισε από το show φωνής, εξομολογήθηκε: «Το καλό ήταν ότι αυτά τα παιδιά, μέσα από το The Voice, τα παρουσιάσαμε στο ευρύ κοινό. Από εκεί και πέρα, το αν κάνουν ή αν θα κάνουν πράγματα είναι και δικές τους επιλογές και αποφάσεις. Εμείς δεν είμαστε «μάγοι», εμείς απλά παρουσιάσαμε στο ευρύ κοινό, σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά και σε χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν στις συναυλίες μας, αυτά τα παιδιά».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!