Αντώνης Νικοπολίδης: Είχαμε εντάσεις στον γάμο μας με την Βάσω και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ


Καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5) ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο επιτυχημένος παλαίμαχος τερματοφύλακας κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τον γάμο του με την Βάσω Στασινού.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέφερε: «Η στήριξη της οικογένειας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ιδιαίτερα η γυναίκα. Εγώ είχα την τύχη να παντρευτώ αρκετά μικρός.

Το να βρεις τον άνθρωπό σου, να μπορείς να επικοινωνείς μαζί του, να αισθάνεσαι ασφαλής και χαρούμενος… Το να μπορείς να μιλήσεις και ιδιαίτερα επειδή η γυναίκα μου ήταν αθλήτρια, το να μπορεί να σε καταλάβει, είναι πολύ σημαντικό στο να μπορώ να λειτουργήσω και συγχρόνως να μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό το περιβάλλον το οικογενειακό, ώστε να αισθάνομαι ασφαλής όταν φεύγω απ’ το σπίτι.

Γιατί εκείνη την εποχή έλλειπα σχεδόν πάντα. Οπότε πέρα από την σχέση που έχουμε είναι ιδανικό, γιατί έχεις μια ηρεμία και έχεις το μυαλό σου καθαρό για να κάνεις την δουλειά σου σωστά. Δεν ζηλεύαμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν δημιουργούσαμε ανασφάλεια ο ένας στον άλλον. Η σχέση μας πέρασε δοκιμασίες αλλά το βαθύτερο είναι η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός για τον άλλον».

«Το 2011 που “κρέμασα” τα παπούτσια μου, είχαμε εντάσεις στον γάμο μας και βασικός υπεύθυνος ήμουν εγώ. Μπορεί να πέρασα και κάποιου είδους κατάθλιψη, έπρεπε να ξαναβρώ έναν στόχο στη ζωή μου και τον βρήκα!», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!