Αντώνης Λουδάρος: «Εμείς έχουμε το χρυσάφι μέσα μας – Το παιδί μέσα δεν το παραμελώ, το βοηθώ να αναπτυχθεί»


Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα 7 αδέλφια του, τον θάνατο της μητέρας του από διαβήτη όταν ήταν 12 ετών, τον θυμό που ένιωσε και έβγαλε απέναντι στον πατέρα του καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο και φυσικά τον τρόπο που τελικώς τον συγχώρεσε.

Ανέφερε πως πέρασε δύσκολα στη ζωή του, ωστόσο είπε ότι πάντα προσπαθεί να βλέπει την θετική πλευρά της ζωής και να πηγαίνει προς το φως και την χαρά, την ευτυχία και την αγάπη. Όπως είπε κανείς δεν είναι τέλειος και δεν πρέπει να λιθοβολούμε επειδή είναι εύκολο.

Επίσης, έκανε αναφορά στους φίλους του και στους ένα δύο κολλητούς που έχει. Παραδέχτηκε πως τον έχουν σώσει οι φίλοι. Όπως είπε με «το ακούνε τη λέξη ”παιδιά” ξέρουν ότι τους έχω ανάγκη».

Μίλησε για τα επαγγελματικά του, την αντικατάσταση στο «Μπαμπάδες με Ρούμι», αλλά και το παιδικό μιούζικαλ «Αλαντίν The Show» στο οποίο κάνει τον αφηγητή και τα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν στην τηλεόραση που σατιρίζει όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση.

Επίσης, εξιστόρησε ένα ευτράπελο με μια κυρία η οποία ανέβηκε επί σκηνής και του έδωσε 5 ευρώ στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο θέμα της πολιτικής ορθότητας, επισημαίνοντας τη σημασία των λέξεων και την αντιμετώπιση του σωματότυπου στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία. «Μου φαίνεται αστείο ότι σε μία κοινωνία που λέγονται τέρατα μάς ενοχλεί η λέξη «χοντρός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!