Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου με ρεπόρτερ του «I Love Σου Κου»: «Τι έχετε μαζί μου;» – Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα


Την Κατερίνα Καινούργιου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Παρασκευής (23/02), στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας του Alpha.

Μάλιστα, όταν είδε ότι υπάρχει και κάμερα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I Love Σου Κου» είπε: «Εσείς τι έχετε μαζί μου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε κάτι, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη εκτιμώ απεριόριστα».

Φυσικά, κλήθηκε να απαντήσει και στα σχόλια της Μαρίας Μπακοδήμου που είπε ότι είναι η «πιο καλοπληρωμένη παρουσιάστρια».

«Γενικότερα είμαι της άποψης να μην σχολιάζουμε τις αμοιβές των άλλων ανθρώπων. Ασχολήθηκα εγώ με πόσα παίρνει η Μπακοδήμου; Δε με αφορά. Με ενοχλεί μόνο όταν με σχολιάζουν εμμονικά και πολλές φορές» απάντησε η παρουσιάστρια.

«Άμα την παίζουμε έχουμε εμμονή μαζί της, άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω… Ε βέβαια την παρακολουθούμε γιατί μας αρέσει», ανέφερε μετά την προβολή του βίντεο η Μπέττυ Μαγγίρα.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!