Άννα Βίσση: Τραγούδησε σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο


Στη Σκύρο βρίσκεται η αγαπημένη τραγουδίστρια και βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα φανταστικό Tik Tok μέσα από το μίνι μάρκετ που μπήκε να κάνει τα ψώνια της.

Πιο συγκεκριμένα την ώρα που πήγε στο ταμείο άκουσε από το ραδιόφωνο να παίζει η νέα της επιτυχία «Λεκές» και άρχισε να τραγουδάει live στο μαγαζί. ««Τραγουδάς; για πάμε» είπε στην κοπέλα στο ταμείο, η οποία δεν έκρυψε φυσικά τον ενθουσιασμό της

@annavissiofficial Welcome to Skiros 🙌🙌🙌🙌 In a supermarket…Lekes on the radio @Rythmos 949 ♬ original sound – annavissiofficial

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, καλλιτεχνικά, η Άννα Βίσση, είναι το άλλο του μισό. Καμία δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που έχει κάνει η ίδια, είπε.

«Αν δεν είχε διασταυρωθεί ο δρόμος μας πού θα ήμουν καλλιτεχνικά; Θεωρώ ότι καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια και όχι μόνο τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα. Γι’ αυτό και ποτέ δεν άλλαξα… Της έλεγα “Αννούλα θα κάνουμε αυτό”, θα κάνουμε το άλλο. Ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπός μου», είχε δηλώσει ο Νίκος Καρβέλας.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!