Άννα Βίσση: Στην Κύπρο μαζί με την κόρη και τα εγγόνια της – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Η Σοφία Καρβέλα, συνοδευόμενη από την οικογένειά της, πέρασε το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα. Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, ταξίδεψε μαζί με τον Θανάση Πανουργιά και τους γιους τους, Νίκο και Νέστορα, πριν μεταβεί στην Κύπρο.

Η Άννα Βίσση έχει προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στην Κύπρο, σήμερα, 10 Ιουλίου και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, και έτσι βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη μεγαλόνησο μαζί με την κόρη και τα εγγόνια της.

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξή τους στη Λάρνακα, καταγράφοντας τις συγκινητικές στιγμές των αγκαλιών με τη γιαγιά τους, Άννα Βίσση.

Η οικογένεια φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Λάρνακας, όπου οι εγγονοί της Άννας Βίσση απόλαυσαν στο έπακρο κάθε στιγμή της παραμονής τους.

Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με τα παιδιά της, η Σοφία Καρβέλα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια από τη συλλογή της σχεδιάστριας Levinia Konyalian.διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!