Άννα Βίσση: Με τον Καρβέλα νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι


Στην καριέρα και την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και στην σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα αναφέρθηκε η Άννα Βίσση σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό VOGUE, με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών παρουσία της στον χώρο.

Η εκπομπή «Ελένη» εξασφάλισε σημεία της συνέντευξης της Άννας Βίση, η οποία αρχικά μίλησε για τις συναυλίες της στο Ηρώδειο. «(…) Όσα άκουσα να μου λένε για το Ηρώδειο, θετικά και μη, εγώ τα μετέφρασα σαν ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνω. Δεν ταυτίζομαι διόλου με σχόλια γύρω από αν το δικαιούμαι ή όχι. Οι απόψεις που έχουμε όλοι μας δεν χρειάζεται να συγκλίνουν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ευτυχώς!».

Όπως λέει η ίδια, πλέον τα σχόλια προς το πρόσωπό της δεν την απασχολούν. «Ωρίμασα και δε με νοιάζει πια τι λένε για μένα. Κάποτε με πείραζε. Μπορώ να πω κι άλλα για να υπερασπιστώ το κερδισμένο μου δικαίωμα να τραγουδήσω σ’ αυτόν τον μαγικό χώρο, αλλά τι θα καταφέρω; Θα αλλάξει κάτι;».

«Βλέπω με χαρά, αλλά και περιέργεια, τα τραγούδια μου να αφορούν πολλούς νέους ανθρώπους. Και αναρωτιέμαι: Τι μπορεί να αισθάνεται ένας πιτσιρικάς σήμερα που ακούει την 65άρα Βίσση; Τι να νιώθει άραγε; Δεν είναι αλλόκοτο; Μάλλον φαίνεται ότι κάτι δημιουργώ στους νέους. Ποιος ξέρει τι! Δεν βρίσκω τον λόγο να το σκαλίσω. Μου αρκεί που συμβαίνει», ανέφερε η Ελληνίδα σούπερ σταρ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής της ζωής αλλά και της καριέρας της. «Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη», αναφέρει αρχικά.

«Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», είπε η Άννα Βίσση.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!