Η Άννα και όλοι οι άλλοι | Ένα απόγευμα αφιερωμένο στην δική μας Άννα Τσιάλτα

Ένα γλέντι για την δική μας συνεργάτιδα και αρχισυντάκτρια Άννα Τσιάλτα στα Σπιτάκια στο Γκάζι!


Μεσημέρι Κυριακής και δεν μπορούσε η δικιά μας Άννα να μην γιορτάσει την γιορτή της. Φυσικά ήταν όλοι της οι φίλοι και οι συνεργάτες αφού είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της σόου μπίζ.

Η Άννα Τσιάλτα λοιπόν έκανε την γιορτή της στα Σπιτάκια στο Γκάζι με τους Πέτρο Ίμβριο και Ευδοκία να ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους!

Ο Γιώργος Πλέστης εξαιρετικός οικοδεσπότης μαζί με την ομάδα του φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το καταπληκτικό μενού που επιμελήθηκε προσωπικά η μητέρα του Κυρία Ντίνα. Ένα υπέροχο μεσημέρι μέσα σε μια ατμόσφαιρα καταπληκτική με πολύ γλέντι, για να ευχηθούν όλοι στο δικό μας κορίτσι να είναι πάντα γερό λαμπερό όμορφο και να κάνει μοναδικές αποκλειστικότητες!!

Σπύρος Μπιμπίλας, Τιτίκα Στασινοπούλου, Μεγακλής Βιντιάδης,Νανά Καραγιάννη, Νίκη Συρίχα, Χαρά Νερατζάκη Γιώργος Παπαδημάκης, Παναγιώτης Βαζαίος  (διευθυντής περιοδικού ΧΑΙ), Νέλλυ Γκίνη, Βύρων Κολάσης, Αλέξης Νείρος, Κυπριανός, Παναγιώτης Καποδίστριας, Μάνος Ψιστάκης και πολλοί άλλοι!
Φυσικά οι υπεύθυνοι του Bizznews.gr Γιάννης Θεοδοσιάδης, Κωνσταντίνος Αλέξανδρος Λιανός και Άστρη Μαυρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της!
Χρόνια Πολλά στην Αννάρα μας λοιπόν με υγεία και ευτυχία πάντα !! Οι φωτογραφίες μιλούν!
fwt

Επιμέλεια φωτογραφιών Μαρία Αλαφούζου – Vipnights

fwta

fw

DSC_0019



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!