Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Βάφτισαν το γιο τους; [εικόνα]

Φωτιά πήραν τα social media με τις φωτογραφίες που δείχνουν τον μικρό σε κατάστημα με βαφτιστικά.


H Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου σχεδιάζουν στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο οποίος θα πάρει το όνομαΒασίλης από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Την είδηση αυτή έφερε στο φως η Real Life αλλά την επιβεβαίωσε και το Peoplegreece.com, μιλώντας με άτομο από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού.

Η φωτογραφία όμως που ανέβασε η τραγουδίστρια στα social media και δείχνει το γιο της, Βασίλη -θα πάρει το όνομα του πατέρα του ποδοσφαιριστή- να φοράει τα βαφτιστικά του, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Έγινε τελικά η βάφτισή του και απλά μας δείχνει τα ρούχα που του είχαν επιλέξει από μαγαζί με βαφτιστικά, ή όχι;

Επιπλέον, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής θα αναβάλλουν τελικά τη βάφτισή του γιου τους -και το γάμο τους κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν την ίδια ημέρα-επειδή το εκκλησάκι που ήθελαν για να γίνουν τα μυστήρια δεν είναι ελεύθερο τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Έτσι λοιπόν υπάρχει η περίπτωση εκείνο το διάστημα να επισκεφτούν τη Μύκονο για διακοπές.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια:

agggeliki iliadi gios vaftisi

Διαβάστε ακόμα:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!