Αναστάσιος Ράμμος: Δέχομαι φλερτ από γυναίκες και άνδρες, σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι όμορφος;


Με αφορμή την σύμπραξη με την Δώρα Παντέλη στο J2US, o Αναστάσιος Ράμμος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Μεταξύ άλλων, δε, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την βοήθεια που λαμβάνει ένας καλλιτέχνης από μια ωραίας εξωτερική εμφάνιση όσο και για το φλερτ στα social media.

Αναστάσιε, συμφωνείς ότι η ωραία εμφάνιση βοηθά έναν τραγουδιστή στην καριέρα του;

Σίγουρα στην εποχή μας η εικόνα παίζει ρόλο. Για μένα όμως παίζει σημαντικότερο ρόλο η ψυχή, το μυαλό, ο χαρακτήρας και οι αρχές. Προσωπικά ποτέ δεν στεκόμουν στο χρώμα του άλλου, το ύψος, τη σεξουαλική του ταυτότητα, αν πιστεύει στον Θεό ή όχι. Όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τη δουλειά που κάνουν, πρέπει να έχουν αρχές και προσωπικότητα.

Σε φλερτάρουν στα social media;

Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες γενικά, όχι μόνο στα social media. Όταν δέχεσαι ένα κοπλιμέντο ή μια καλή κουβέντα, αυτόματα σου ανεβαίνουν οι φερομόνες, οπότε είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο. Σε ποιον δεν αρέσει να του λένε ότι είναι όμορφος; Αν πεις σε κάποιος «είσαι πολύ όμορφος», κατευθείαν θα χαμογελάσει. Οπότε χαίρομαι να μου κάνουν κοπλιμέντα ή να με φλερτάρουν κόσμια, το ίδιο κάνω και γω αν δω κάτι που μου αρέσει.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!