Αναστασία Γιούσεφ: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση – Μετά τον χορό με συνόδευσε στο ξενοδοχείο…»


Η Αναστασία Γιούσεφ παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο “Secret” των Παραπολιτικών, όπου μίλησε ανοιχτά για τις εμπειρίες και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει στην επαγγελματική της πορεία ως χορεύτρια.

Αναφερόμενη σε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό, η κ. Γιούσεφ δήλωσε: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν από ιδιοκτήτη καταστήματος. Με παρέλαβε από το αεροδρόμιο, με πήγε για δείπνο και έπειτα στο ξενοδοχείο. Αφού ολοκλήρωσα τον χορό, με συνόδευσε ξανά στο ξενοδοχείο, υποκρινόμενος ότι θα με βοηθούσε με τη βαλίτσα μου. Τότε με παρενόχλησε σεξουαλικά. Φυσικά, αντιστάθηκα και τελικά αποχώρησε. Ως επαγγελματίας, πήγα κανονικά στη δουλειά μου το βράδυ, αλλά στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν ξαναδούλεψα ποτέ.»

Περιγράφοντας την αντίδρασή της σε τέτοιες καταστάσεις, η κ. Γιούσεφ τόνισε: «Σε τέτοιες περιπτώσεις γίνομαι ιδιαίτερα επιθετική, νιώθω σαν άντρας. Είμαι γενικά δυναμική, και δύσκολα θα επιτρέψω σε κάποιον να μου κάνει κακό. Ίσως να ήμουν και τυχερή. Παρόλα αυτά, ακόμη και μια τέτοια εμπειρία είναι εξαιρετικά προσβλητική και σου καταστρέφει την ψυχολογία.»

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!