Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που συμμετέχει στο «Just the 2 of Us»


Το πανέμορφο κοριτσάκι που απεικονίζεται στην χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που φέτος συμμετέχει στο “Just The 2 Of Us”.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Τάνια Μπρεάζου στην παιδική της ηλικία!

Ποια είναι η Τάνια Μπρεάζου

Η Τάνια Μπρεάζου γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1998 στην Ρουμανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια πέρασε τα παιδικά της χρόνια στα Χανιά και την Ρόδο.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είχε πει: Και οι δυο γονείς μου είναι από τη Ρουμανία, είναι χωρισμένοι. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή, όμως ειδικά η μητέρα μου είναι ηρωίδα, πάλεψε πάρα πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία. Όταν μεγαλώσω λίγο παραπάνω, θέλω να της μοιάσω. Της λέω μπράβο σε όλα. Έκανε τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει, στάθηκε και μαμά και μπαμπάς και τα πάντα”.

Το bullying στην παιδική της ηλικία

Η Τάνια Μπρεάζου έχει μιλήσει ανοιχτά και για το bullying που είχε βιώσει στην παιδική της ηλικία.  Στην συνέντευξή της στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά είχε εξηγήσει ότι: Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μου εξηγούσε, μου έλεγε να μη δίνω σημασία. Όλα όμως πιστεύω πως ξεκινάνε από την οικογένεια, γιατί είχα και φίλους που με στήριζαν και με βοηθούσαν”.

Επίσης, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” είχε αναφέρει: “Θυμάμαι από μικρή ηλικία ότι ήμουν το outsider κοριτσάκι, από το Δημοτικό και μετά στο Γυμνάσιο. Γιατί ήμουν ένα παιδί που ήμουν κλειστό, δεν ήμουν όπως τώρα που είμαι κοινωνική.

Είχα υποστεί bullying. Πιστεύω αυτό συμβαίνει σε ηλικίες 12- 13 χρόνων που τα παιδιά επηρεάζονται και από την οικογένεια, παίζει ρόλο η παιδεία και δείχνουν τον ανάλογο χαρακτήρα και αντιμετωπίζουν αλλιώς τα άλλα παιδιά. Και το βίωσα. Βίωσα bullying στο σχολείο. Ένας λόγος ήταν ότι δεν έχω γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά στην Ρουμανία, αλλά και το ότι τραγουδούσα. Τα παιδιά συνήθως τότε κάναν παρέες, είχαν προτεραιότητα τις κολλητές, τους κολλητούς, τα μαθήματα και εγώ ήμουν σε εντελώς διαφορετική φάση από μικρή”.

Μπρεάζου Τάνια

Πορεία στο τραγούδι

Η Τάνια Μπρεάζου είχε δείξει από μικρή ηλικία πως έχει ταλέντο στο τραγούδι. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People” είχε εξομολογηθεί: “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, στο σπίτι μας ακουγόταν διαρκώς μουσική. Από την κούνια κιόλας, δεν μπορούσα να κοιμηθώ χωρίς μουσική. Όταν σταματούσε η μουσική, ξυπνούσα και έκλαιγα.

Όσο μεγάλωνα, ο μπαμπάς μου έβαζε τραγούδια και έτσι ξεκίνησα να μαθαίνω διάφορους καλλιτέχνες. Επηρεάστηκα πολύ από τα ακούσματα του πατέρα μου, ενώ μου άρεσε επίσης να μιμούμαι τραγουδίστριες. Το καλύτερό μου ήταν όταν έκανα την Beyoncé. Καθόμουν μπροστά από τον καθρέφτη και έκανα τις ίδιες ακριβώς κινήσεις με αυτές που έκανε στα βιντεοκλίπ”.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να πάρει υποτροφία από το “Μελάνθειο Ωδείο Ρόδου” και σπούδασε Βυζαντινή Μουσική.

Το 2016 έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο “X Factor”. Εκεί η Τάνια Μπρεάζου έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φωνή της και κατάφερε να τερματίσει τέταρτη.

Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιoς βγαίνει νικητής”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, τα οποία έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Μεταξύ αυτών: “Ti Amo”, “Κάνε Μία Τρέλα”, “Lovestab”, “Ουρανούς”, “Mon Cheri” και “Ακατάλληλες Σκηνές”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως: ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Πάολα.

Ακόμα, η Τάνια Μπρεάζου το 2020 είχε συμμετάσχει στο show μεταμφιέσεων “Your Face Sounds Familiar“. Στο ίδιο show είχε λάβει μέρος και το 2021 και είχε αναδειχθεί νικήτρια.

Φέτος συμμετέχει στο μουσικό show “Just The 2 Of Us”.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!