Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι με την πορτοκαλί μπλούζα – Είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια


Το γλυκό κοριτσάκι με την πορτοκαλί μπλούζα που απεικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με την δίδυμη αδελφή της, είναι πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, αλλά και influencer.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Μαίρη Συνατσάκη!

Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1984 στην Αθήνα και έχει μία δίδυμη αδελφή, την Αλίκη. Τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η πορεία στην τηλεόραση

Το 2004 ξεκίνησε την συνεργασία με το κανάλι MAD, στο οποίο παρέμεινε για τα επόμενα 9 χρόνια. Στη συνέχεια συνεργάστηκε και με τα κανάλια Ant1 και Mega. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές, μεταξύ αυτών: «Playroom», «Homemade», «Dancing with the Stars», «Το Πρωινό» και «Spata Live».

Ακόμα, έχει λάβει μέρος στα μιούζικαλ «Hair» και «Cats».

Παράλληλα εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί κανάλι στο Υoutube, ενώ έχει και ένα πολύ δυνατό προφίλ στο Instagram με χιλιάδες ακολούθους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2015 δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, είχε μιλήσει για τις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν ενοχλήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει πολύ, γιατί ήταν μια δουλειά που είχαμε μείνει αρκετά απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί».

Επίσης, καλεσμένη στο podcast της Zoe Pre στο YouTube, είχε πει σχετικά με την τηλεόραση: «Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει. Βλέπεις τους ανθρώπους της τηλεόρασης που προσπαθούν να κρατήσουν ένα άλλο όριο ευτυχώς. Δεν λέγονται τα ίδια πράγματα που λέγονταν πριν από 5 χρόνια στην τηλεόραση. Εγώ στην τηλεόραση υπήρξα εκείνη τη δεκαετία των 20-30.

Ως επί το πλείστον ήμουν ένα νεαρό κορίτσι που ήθελε να ικανοποιήσει τον εκάστοτε εργοδότη που μου είχε δώσει μία θέση. Με αφορούσε να κρατήσω τις οδηγίες που μου είχαν δοθεί. Κανένας δεν ήταν με ένα μαστίγιο στην πλάτη, απλά υπήρχαν συγκεκριμένες συντεταγμένες. Νομίζω ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος μου ότι η τηλεόραση δεν είναι αυθόρμητη. Εγώ μιλώ για ένα τότε. Είχα καλούς αρχισυντάκτες, που έδιναν βέβαια γραμμή στο γραφείο. Δεν ήταν στο αυτό μου να μου λένε μίλα».

Η σχέση και ο ερχομός της κόρης της

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Ίαν Στρατή. Στις 5 Δεκεμβρίου του 2022, η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στην ζωή την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Ολίβια.

Μιλώντας για τον Ίαν Στρατή στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά, είχε εξηγήσει: «Γνωριστήκαμε στο θέατρο το 2017- 2018 πρώτη φορά στην πρώτη φουρνιά του μιούζικαλ “Hair” και μετά κάναμε και το μιούζικαλ “Cat”. Δεν τα φτιάξαμε εκεί. Μετά βρεθήκαμε ξανά μετά από κανέναν χρόνο και κάναμε μαζί μια μεταγλώττιση σε ένα παιδικό…Στη δεύτερη φουρνιά του “Hair” ήμασταν singles και οι δυο προχώρησε λίγο η φάση.

Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά. Ήξερα ότι αν πάω εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης την τριετία που μεσολάβησε. Η ζωή, το timing τα έφερε τα πράγματα εντελώς αλλιώς. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορη. Ο Ίαν είναι πολύ δεκτικός στο να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα, το οποίο βρίσκω πολύ δύσκολο».

Σε πρόσφατο βίντεό της στο Youtube κανάλι της, αναφερόμενη στο πώς με τον Ίαν Στρατή μεγαλώνουν την κόρη τους, είχε εξομολογηθεί: «Ο μπαμπάς της Ολίβιας είναι φεμινιστής και αυτό σαν παράδειγμα είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να δώσω στην κόρη μου και δεν θα μπορούσα να μοιραστώ έναν τόσο δύσκολο ρόλο σαν αυτό της γονεϊκότητας με έναν άνθρωπο που δεν θα συμφωνούσαμε σε τόσο βασικά πράγματα.

Οι θέσεις του είναι τέτοιες που θεωρούν εντελώς ίσα τα φύλα. Δεν είναι μόνο στα λόγια. Η Ολίβια θα δει τον μπαμπά της να πλένει τα πιάτα και θα δει εμένα με τρομερή χαρά και ικανοποίηση να βιδώνω την ντουλάπα. Θα το δει, δεν θα το ακούσει μόνο.

Το περιβάλλον της είναι ένα τέτοιο περιβάλλον. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ πολύ κοντά της, αντίστοιχα είναι τέτοιοι άνθρωποι. Αν έρθει κάποιος απομακρυσμένος συγγενής, έχω μάθει πως θα μιλάω μπροστά της και θα στηρίζω τις φεμινιστικές μου ιδέες γιατί αυτό θα είναι το σωστότερο παράδειγμα για εκείνη».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!