Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι νικητής του Survivor


Το όμορφο αγοράκι που βλέπουμε στην φωτογραφία, έγινε γνωστός μέσα από το Survivor το οποίο και κατάφερε να κερδίσει. Μάλιστα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το κοινό τον είχε αγαπήσει όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Πηγή: Instagram/official_danos_ga

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην παιδική του ηλικία!

Ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Σκιάθο. Για τα παιδικά του χρόνια στο νησί, είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα μεγάλο κρυφτό. Πηγαίναμε με τα ποδήλατα στο λιμάνι και πέφταμε στη θάλασσα μαζί με τις τσάντες».

Σε ηλικία 14 ετών έχασε τον πατέρα του. Σε συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη είχε πει για τον θάνατο του πατέρα του: «Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 14-15 ετών. Είναι σαν να είναι ένα παιδί που χαμογελά και παίζει στην επαρχεία και ξαφνικά κόβεται το χαμόγελο. Σοβάρεψα.

Γιατί βρέθηκα να πρέπει να συζητάω για θέματα που αφορούσαν μεγάλους, τις υποχρεώσεις του σπιτιού, να στηρίξω τη μάνα, τον αδερφό μου που ήταν μικρός και να αρχίσω να διαλέγω τι θα κάνω από αυτά που έλεγα ότι θέλω σαν παιδί.

Είχαμε καλή σχέση και πρόλαβα να μάθω ότι τα παιδιά μαθαίνουν από το παράδειγμά σου και όχι από τα λόγια. Πάντα ερχόταν στο σπίτι με γεμάτα χέρια, το πιο σύνηθες ήταν μια σοκολάτα, μετά κατάλαβα τι σήμαινε. Σήμαινε ότι δεν μας ξέχναγε».

Η επιτυχία στο Survivor

Το 2017 πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor, το οποίο και επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από επτά χρόνια. Ο πέμπτος ελληνικός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λατρεύτηκε από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor, οι οποίοι και του έδωσαν την θετική τους ψήφο, με αποτέλεσμα να βγει νικητής από το παιχνίδι.

Καλεσμένος πρόσφατα στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, είχε αποκαλύψει το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν κλείσει το κινητό του για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν αυτό. Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο με ένα μήνυμα «πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω». Που δεν ήξερε τι είναι το Survivor».

«Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε για να γίνω οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν. Είχα πει όμως πως ήθελα να πάω κάπου και αν είναι ευλογημένο να βοηθηθώ και το οτιδήποτε με την οικογένεια μου είναι προς όφελος μου να γίνει. Και έγινε!», είχε προσθέσει.

«Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και και ούτω καθεξής θέλει διαχείριση γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα. Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ’ όλα», είχε καταλήξει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από το Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική, ενώ έχει δημοσιεύσει και την αυτοβιογραφία του.

Ο θάνατος της μητέρας του

Στις 25 Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή η μητέρα του, μία ημέρα έπειτα από τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση. Την δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από μία ανάρτησή του, στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία του στην οποία ποζάρει μαζί με την μητέρα του και είχε γράψει: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».

Η γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέτος τον Φεβρουάριο. Αναφερόμενος στην γέννηση της κόρης του, στη συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ιορδανίδη, είχε εξομολογηθεί: «Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω.

Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο».

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!