Αναγνωρίζετε την κοπέλα που ποζάρει μαζί με την μητέρα της; – Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός


Η γλυκιά κοπέλα της φωτογραφίας που ποζάρει μαζί με την μαμά της, είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία πρωταγωνίστησε και στην μαύρη κωμωδία του Mega «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Παναγιώτα Βλαντή!

Ποια είναι η Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1969 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν 16 ετών, έλαβε μέρος στις ταινίες «Κορίτσια για… τσίμπημα» και «Ράδιο-Αρβύλα». Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη.

Η πορεία στην υποκριτική

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1994 μέσα από τις σειρές «Οι Αγνοημένοι» και «Έρωτας και Πάθος». Η ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών: «Η Λυγερή», «Το Χρώμα του Φεγγαριού», «Κόκκινος Κύκλος», «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Μ+Μ», «10η Εντολή», «Αστέρα Ραχούλας» και «Άσε μας ρε μαμά».

Σημαντική είναι η παρουσία της και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Σπασμένο γυαλί», «Η σιωπηλή λίμνη», «Το κενό αυτοπροσώπως», «Θείος Βάνιας» και «Σκηνές από Έναν Γάμο». Δείγμα της δουλειάς της στην μεγάλη οθόνη, είναι οι ταινίες: «180 μοίρες», «Ο θάνατος που ονειρεύτηκα» και «Από Έρωτα».

«Ο φόβος της σκηνής δεν φεύγει ποτέ, ακόμα τον νιώθω. Κάθε φορά σε μια παράσταση όταν είναι να βγω, τα πρώτα δευτερόλεπτα λίγο το πιγουνάκι τρέμει. Το πρώτο ποίημα που είπα στο σχολείο ήταν καταστροφή, έκλαιγα και έδωσα το μικρόφωνο στη συμμαθήτρια μου. Στο σχολείο μου έδιναν θεατρικό και στις πρόβες το άφηνα.

Μια παράσταση κατάφερα που είχε ένα λυγμό ο ρόλος μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσω τη συστολή μου, μίλαγα σε κάποιον και κοκκίνιζα. Ακόμα και τώρα είμαι ντροπαλή, στις οντισιόν πήγαινα χάλια, μάλλον το πάλεψα γιατί είχα πολύ πείσμα. Στις ακροάσεις αν με βάλεις τώρα δεν είμαι πολύ καλή», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά.

Ακόμα, σε συνέντευξή της στην εκπομπής της Νάντιας Κοντογιώργη, είχε δηλώσει ότι: «Ήμουν τυχερή. Δούλεψα με πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους. Την αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση. Ήμουν πολύ ντροπαλή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω αυτά τα λίγα πράγματα που έχω κάνει στην τηλεόραση, στο θέατρο».

Ο κρυφός γάμος

Τον Ιούνιο του 2021 η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο, παρουσία λίγων καλεσμένων, στην Ύδρα. Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το 2022, η Παναγιώτα Βλαντή είχε πει: «To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

Στη συνέχεια είχε εκμυστηρευτεί: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!