Οι ”Αμαρτίες” του Θάνου Τζάνη έκαναν Πρεμιέρα

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που σας έχουμε και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Το Συγγρού Live επέστρεψε με ένα σχήμα που από ότι έδειξε στην πρεμιέρα του έβαλε φωτιές και ετοιμάζει κι άλλες.

Νεανικό σχήμα που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και απογείωσε το πρόγραμμα.

100

Ο Θάνος Τζάνης Η Έλενα Γκρέκου  και ο Γιάννης Κώστογλου ανεβάζουν τον πυρετό της διασκέδασης με το υπόλοιπο σχήμα στο μαγαζί που δείχνει πως αλλάζει τα δεδομένα.

800

Το σχήμα που έκλεψε την παράσταση δείχνει πως θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες μέρες αφήνοντας σημάδια πως βάζει το καλοκαίρι στην Συγγρού πιο ανεβασμένο από ποτέ.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό που σας έχουμε και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

 400

 

Ο Θάνος Τζάνης επιστρέφει σε έναν χώρο στην Αθήνα που τον κερδίζει και του αρέσει αφού η Αθήνα τελικά του πάει. Ένας καλλιτέχνης με βιογραφικό, επιτυχίες και σουξέ που έχουμε όλοι ακούσει και τραγουδήσει.

Στην καλύτερη του φάση επαγγελματικά και φανερά ανανεωμένος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και φυσικά φάνηκε στο χειροκρότημα αλλά και στο Λουλουδόπολεμο !!!

 200

Καταφέρνει και έχει βαθιά και άμεση επικοινωνία με το κοινό του αγγίζει καρδιές για αυτό και ο κόσμος τον ακολουθεί και τον αγαπάει!!

300

Έλενα Γκρέκου στα καλύτερα της ανανεωμένη σέξυ και δυνατή κάνει την εμφάνιση της και το μαγαζί παραμιλάει. Δυνατή με τραγούδια και καλύτερη από ποτέ δίνει τον καλύτερο της εαυτό. Εκθαμβωτική  φέρνει τα πάνω κάτω με την εμφάνιση της στην πίστα.

500

Ο Γιάννης Κώστογλου χρόνια στο χώρο κι με αρκετή εμπειρία στις πίστες αλλά και μια φωνή που δύσκολα την ξεχνάς δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κρατάει το μαγαζί όρθιο.

900

Στην εμφάνιση των δύο ανδρών επί πίστας γίνετε χαμός αφού οι επιτυχίες των τραγουδιών που λένε σε κάνουν να ζεις μαζί τους όλα τα συναισθήματα που έχεις περάσει.

800

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!