Άλιμος: Εξαφάνιση ανήλικου από χώρο παιδικής προστασίας – Συναγερμός στις αρχές


Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά και την εξαφάνιση του 13χρονου Νικόλαου Αδαμόπουλου από χώρο παιδικής προστασίας στον Άλιμο Αττικής.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Στις 02/12/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στον Άλιμο Αττικής, ο Αδαμόπουλος Νικόλαος, 13 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Αδαμόπουλος Νικόλαος έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, 1.60 ύψος και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι ανοιχτές φόρμες με μπλε στάμπα στο φούτερ και μπλε μποτάκια αθλητικά.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!