Αλέξης Παππάς για James Καφετζή: «Πλέον είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας»


Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ήταν σήμερα (28/4) ο Αλέξης Παππάς. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον James Καφετζή.

Στην αρχή ο Αλέξης Παππάς ανέφερε: «Πεινάσαμε, εγώ έχασα 12 κιλά συνολικά. Βέβαια στο Survivor του 2021 είχα χάσει 14 κιλά».

Σχετικά με τον James Καφετζή είπε: «Η παλαιότερη σχέση που είχαμε με τον James, επειδή είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος εκτονώνει μαζί με έμενα και τότε ενδεχομένως να του είχα βάλει και εγώ κάποιες φιτιλιές πιο πολλές από φέτος… Πλέον είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας».

«Όταν καλείσαι να κάνεις κάτι για πρώτη φορά, δεν είναι το ίδιο με την δεύτερη. Οπότε το να γνωρίζεις πώς ήταν η συμπεριφορά σου κάποιες φορές, που μπορεί να επηρέαζε τους συμπαίκτες σου με έναν διαφορετικό τρόπο και πώς επέλεγα και το 2021 ίσως να τσιγκλήσω λίγο παραπάνω τα παιδιά… Εντάξει, δεν συμφωνούσα και εγώ πολλές φορές σε αυτό.

Οπότε ναι εντάξει, επικοινωνιακά πάντα είχα στο μυαλό μου ότι αυτό είναι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα και ήθελα να βγάλουμε μία ιστορία στην οποία ο κόσμος θα είχε ερωτηματικά…», εξήγησε στην συνέχεια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!