Αλέξης Νείρος: ”Τα έχω ζήσει όλα. Είμαι χορτάτος και ευγνώμων”


Έχει περάσει πολλά αλλά σέβεται τα πάντα. Ο Αλέξης Νείρος σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για όλα. Το μοναστήρι τις γυναίκες το τραγούδι την καριέρα. Ένας άλλος Αλέξης που η ζωή του έδωσε το μήνυμα της και εκείνος το πήρε


Πως πήρες την απόφαση να γίνεις τραγουδιστής;
Το αγαπούσα από πολύ μικρός. Αυτή η αμεσότητα με τον κόσμο έμενα με κάνει πολύ δημιουργικό άνθρωπο. Αυτό ήταν και τα εύνασμα να ξεκινήσω την καριέρα αυτή.
Τι είναι αυτό που δεν θέλεις να θυμάσαι από αυτά τα χρόνια σε αυτή την δουλειά.
Όλα τα θυμάμαι και έγινα καλύτερος άνθρωπος μέσα από όλα αυτά που πέρασα. Οι αρνητικές καταστάσεις μου έδωσαν ζωή, δεν φοβήθηκα να τις ζήσω κι αυτός που είμαι σήμερα τουλάχιστον στο κομμάτι ι δουλειάς οφείλετε σε αυτό. Όταν έχεις εμπόδια το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεσαι καλύτερος.

Γιατί δεν έκανες μεγάλη καριέρα μετά από τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο πιστεύεις;
Έχω κάνει πολλά πράγματα. Φίρμα μεγάλη δεν έχω γίνει. Το σίγουρο είναι πως νιώθω εγώ μέσα μου καθαρός και εντάξει με την δική μου συνείδηση. Δεν έχω φερθεί ανέντιμα σε κανέναν. Είμαι πολύ καθαρός και θα παραμείνω. Είμαι ακόμα πάνω στην σκηνή δεν εγκαταλείπω εύκολα τις δυσκολίες και πραγματικά σέβομαι τους ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Έχω ακόμα δρόμο και που ξέρεις τελικά … μπορεί να φτάσω τόσο ψηλά όσο ονειρεύομαι ποτέ δεν σταματάς να ονειρεύεσαι με κάθε αντίτιμο και κόστος.


Επόμενα σχέδια που έχεις;
Κάνω και σχέδια και όνειρα. Τώρα στο Τεν τεν συνεχίζουμε με ένα όμορφο καλοκαιρό πρόγραμμα γεμάτο όμορφα πράγματα με Τάσσιο Μπάστα και Νίκο Φλωρινιώτη, και σας περιμένουμε όλους. Έρχεται κι νέο τραγούδι και μια μεγάλη συνεργασία για το Χειμώνα…

Τι είναι αυτό που σε οδήγησε στο να πάς στο Άγιο όρος κάποια στιγμή; Θα το έκανες;
Πάντα πήγαινα για χρόνια. Πάντα περνούσε από το μυαλό μου πως ήθελα να ζω εκεί.. Με ώθησε όλο αυτό με την οικονομική καταστροφή που πέρασα, και με οδήγησε να σκεφτώ την απομόνωση και την σωτηρία της ψυχής και του μυαλού. Όμως δεν θα άφηνα τον γιό μου μόνο του πίσω και αυτός ήταν η αιτία που γύρισα και παλεύω κάθε μέρα για το καλύτερο.


Σε αυτή την δουλειά τι έχεις ζήσει και δεν θα ήθελες να ξαναζήσεις;
Θα τα ξαναζούσα όλα γιατί είμαι ευγνώμων στον Θεό που τα έζησα όλα αυτά και με το παραπάνω. Έχω δυνατά συναισθήματα ζήσει και μεγάλες συνεργασίες. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος από όλα. Και από έρωτα και από γυναίκες. Ειδικά από γυναίκες ..(γέλια πολλά). Τι να μας πει κι ο Σπαλιάρας με τις 4000 … εδώ μιλάμε για πολλές …

Έρωτας; Πως είναι στην ζωή σου; Έχεις φάει πολύ κυνήγι από γυναίκες; Πως το διαχειρίζεσαι;
Ο έρωτας σε κάνει δημιουργικό. Είμαι δημιουργικός και πάντα ζω για τον έρωτα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μην είναι ερωτευμένος… και να μην ζει στο αποκορύφωμα τον έρωτα. Έχω περάσει πολύ ωραία και συνεχίζω… Το γυναικείο φύλο πρέπει να το σέβεται ο κάθε άντρας αν λέγεται άνδρας !!

Συνέντευξη στην Άννα Τσιάλτα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!