Αλέξανδρος Καλλέργης: Βάφτιση γεμάτη Φώς και καλεσμένους στις Σπέτσες για τον γιο του !!

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης και η σύντροφος του Ειρήνη Νταρμά βάφτισαν τον γιο τους Αχιλλέα με νονούς τον Γιώργο και την Σοφία Τρομπούκη στις Σπέτσες.


Ο Αλέξανδρος Καλλέργης και η σύντροφος του Ειρήνη Νταρμά βάφτισαν τον γιο τους Αχιλλέα με νονούς τον Γιώργο και την Σοφία Τρομπούκη στις Σπέτσες.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Αρμάτας στις Σπέτσες και ο νεοφώτιστος ήταν το πιο κουκλί και ήσυχο μωρό σε βάφτιση.

Μετά την βάπτιση ακολούθησε και γλέντι, στο οποίο συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, γιόρτασαν τον νεοφώτιστο. Από την μέρα αυτή αναρτήθηκαν στα social media πολλά στιγμιότυπα, και μιας και ήμουν και εγώ εκεί δεν θα μπορούσα να μην είχα υλικό από την υπέροχη βάφτιση που ήταν σε όλα άψογοι. Ο Αλέξανδρος και η Ειρήνη είχαν κανονίσει τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στους καλεσμένους τους και όλα πήγαν ρολόι.

Αλέξανρος Καλλέργης η σύντροφος του Ειρήνη Νταρμά και εγώ !!

Στην βάπτιση παρευρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, από την πόλη του ζευγαριού την Πάτρα, αλλά και πολλοί συγγενείς και φίλοι. Δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες από τον χώρο του Καλλέργη και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την βάφτιση, αλλά και για το ζευγάρι που έλαμπε από ευτυχία !!

Στην φωτό ο Αλέξανδρος Καλλέργης Σωτήρης Γεωργίου (δημοσιογράφος και φίλος της οικόγενειας) Άννα Τσιάλτα και Γιάννης Παγανιάς 


Περίπου 100 εκλεκτοί καλεσμένοι του Αλέξανδρου και της Ειρήνης από τον επιχειρηματικό και εφοπλιστικό χώρο ταξίδεψαν την Παρασκευή στις κοσμοπόλιτικες Σπέτσες για να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο κοσμικό γεγονός, με ένα κοκτέιλ πάρτι κι έπειτα το επίσημο τραπέζι της βάφτισης, το οποίο εξελίχθηκε σε γλέντι με live performances από jazz μουσική και όχι μόνο !!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΑΣ !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!