Αλεξάνδρα Ούστα: Σπαρακτικό το τελευταίο “αντίο” στον σύντροφο της ζωής της

Συντετριμμένη, στη κηδεία του αγαπημένου της Σάκη Μπουλά, η τελευταία σύντροφος της ζωής του, Αλεξάνδρα Ούστα..


Συντετριμμένη, στη κηδεία του αγαπημένου της Σάκη Μπουλά, η τελευταία σύντροφος της ζωής του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της για την απώλεια του πιο αγαπημένου της ανθρώπου, του συντρόφου της, που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

Η γνωστή ηθοποιός λυγίζει, πέφτει στην αγκαλιά των αγαπημένων της προσώπων, εκείνων που καταλαβαίνουν καλά πόσο μεγάλη απώλεια είναι για εκείνη ο θάνατος του Σάκη Μπουλα. Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους της κρατάει το χέρι και προσπαθεί να την ηρεμήσει, όμως τα λόγια παρηγοριάς δεν είναι αρκετά.

Η Αλεξάνδρα Ούστα λάτρευε τον Σάκη Μπουλά και ήταν δίπλα του στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές, που τους τελευταίους μήνες ήταν πολλές. Αυτή τη φορά η Αλεξάνδρα Ούστα ήταν δίπλα στον Σάκη Μπουλά  για το τελευταίο αντίο. Για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία. Ήξερε πως το πρόβλημα υγείας του Σάκη Μπουλά ήταν πολύ σοβαρό όμως ήλπιζε πως θα το ξεπεράσει, πως θα βγει νικητής στη μάχη του για τη ζωή. Ο θάνατος του όμως, το πρωί της Παρασκευής την συγκλόνισε.

Η Αλεξάνδρα Ούστα είναι  το κορίτσι που στάθηκε στο πλευρό του Σάκη Μπουλά από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας του. Πάντα  χαμογελαστή, έδινε δύναμη στον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή για να παλέψει για τη ζωή του.

Συντετριμμένοι από την απώλεια του Σάκη Μπουλά οι κοντινοί  φίλοι και η οικογένεια του που βρέθηκαν στο κοιμητήριο Μελισσίων λίγο πριν τις 11 το πρωί του Σαββάτου, 22 Φεβρουαρίου, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη. πηγή yupiii.gr

Αλεξάνδρα Ούστα: Συντετριμμένη η σύντροφος του Σάκη Μπουλά του είπε το «τελευταίο αντίο»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!