Ακυρώνεται το βραδινό talk show για την Ναταλία Γερμανού;

Η μεταγραφή Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1 ανατρέπει το σκηνικό!


Σαν βόμβα έπεσε σήμερα το πρωί η είδηση της μεταγραφής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αφού το τηλεοπτικό ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει πολύ καλά προφυλαγμένες τις συναντήσεις που είχε με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι δυο τους θα αναλάβουν από το φθινόπωρο την πρωινή ζώνη του σταθμού, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε ένα βραδινό talk show, που οι πρώτες φήμες υποστήριζαν ότι θα παρουσιάσει… η Ναταλία Γερμανού!

Η παρουσιάστρια, που δεν ανανέωσε την συνεργασία της με τον Alpha και αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι του “Μες στην καλή χαρά”, έχει από καιρό εκδηλώσει την επιθυμία να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα και οι πρώτες της επαφές με τον ΑΝΤ1 είχαν στόχο η ίδια να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show, με καλεσμένους και ενδιαφέροντα θέματα.

Η μεταγραφή όμως του Γιώργου Λιάγκα στο κανάλι και η απαίτησή του να είναι αυτός ο παρουσιαστής του late night show, δημιουργούν ερωτηματικά για την πορεία της Ναταλίας, η οποία προς το παρόν βρίσκεται μετέωρη τηλεοπτικά μέχρι νεωτέρας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!