Aυτή θα ήταν η Κάρι Μπράντσο στο Sex and the City [εικόνες]

Πριν τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ της είχε προταθεί να είναι αυτή ο δημοφιλής χαρακτήρας της Κάρι Μπράντσο!


Είναι από τις ηθοποιούς που ταυτίστηκαν απόλυτα με ένα ρόλο τους. Σε τέτοιο μάλιστα, βαθμό που το κοινό να την γνωρίζει και με το όνομα της περσόνας που υποδύθηκε αλλά και να μην μπορεί να φανταστεί ότι θα μπορούσε κάποια άλλη συνάδελφος της να ενσαρκώσει τον εν λόγω ρόλο. Ο λόγος για την Κάρι Μπράντσο του Sex and the City και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ της πραγματικής ζωής.

Οπως αποκαλύπτεται τώρα, όμως, την Κάρι Μπράντσο, αυτή τη νευρωτική Νεοϋρκέζα που ψάχνει την αγάπη, παραλίγο να μην την είχε υποδυθεί η Πάρκερ. Την οποία όλοι στο μυαλό μας έχουμε ως μια νευρωτική Νεοϋρκέζα που ψάχνει την αγάπη. Και αυτό γιατί ο ρόλος της Κάρι είχε προταθεί και στη Λίζα Εντελστέιν, την οποία όλοι γνωρίσαμε στη συνέχεια από τη σειρά «House». Ηταν η ενναλακτική επιλογή που είχε στο μυαλό το ο δημιουργός του Sex and the City σε περίπτωση που η Πάρκερ δεν δεχόταν την πρότασή του.

Ο ίδιος ο Ντάρεν Σταρ (ο δημιουργός της σειράς) το είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό (μιλώντας γενικά και χωρίς ονόματα), ενώ πριν λίγες ημέρες, ήρθε η ίδια η Εντελστέιν να το επιβεβαιώσει. «Δεν ήταν φήμη. Όντως έτσι συνέβη», είπε η ηθοποιός εξηγώντας πως ήταν πανέτοιμη να παίξει το ρόλο σε περίπτωση που η Πάρκερ αρνούνταν. Ολα θα κρίνονταν από την τελική απόφαση της Parker. «Το συμβόλαιό μου είχε ολοκληρωθεί και, απλά, περίμενα», λέει η Εντελστέιν. Οπως γίνεται… αντιληπτό, όμως, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε το ναι και η Εντελστέιν δεν ανέλαβε ποτέ το ρόλο. Μάλιστα, δεν παρακολούθησε ποτέ το Sex and the City, όπως λέει η ίδια σήμερα καθώς έβρισκε την… εμπειρία «εξαιρετικά επώδυνη».

Με άλλα λόγια δεν ξεπέρασε ποτέ το γεγονός ότι δεν πήρε το ρόλο της Κάρι ο οποίος αν μη τι άλλω, αρέσει δεν αρέσει σε κάποιον το Sex and the City, οφείλει να παρδεχτεί ότι έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

Πώς θα ήταν η σειρά με την Λίζα ως Κάρι; 

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κατάφερε να ταυτιστεί απόλυτα με το ρόλο στη συνείδηση του κοινού με αποτέλεσμα να είναι πραγματικά δύσκολο να σκεφτεί κανείς πώς θα ήταν η «Κάρι» αν την υποδυόταν κάποια άλλη. Πάντως εμφανισιακά και οι δυο ηθοποιοί έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Με ομορφιά όχι εκθαμβωτική, όχι κοινή, αλλά ιδιαίτερη, αυτή που δεν θα ζηλέψει καμιά γυναίκα. Με εμφάνιση κοινή, λίγο ιντραγκοδόρικη έτοιμη να φορέσει το ρόλο της νευρωτικής Μπράντσο και τα χιλιάδες γοβάκια Μανόλο Μπλανίκ… Ισως, τελικά, αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά να μην μπορούσαμε σήμερα να φανταστούμε πώς θα ήταν η «Κάρι» αν το ρόλο είχε υποδηθεί η… Σάρα Τζέσικα Πάρκερ!

 

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράντσο:

Το διαβάσαμε στο iefimerida.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!