Αυτό είναι το νέο βίντεοκλιπ της Δέσποινας Βανδή | Αποκλειστικές δηλώσεις του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου

Ο Γιάννης Παπαδάκος δημιουργεί με πρωταγωνίστρια τη Δέσποινα Βανδή!


Είναι γεγονός… το νέο βίντεο κλιπ της Δέσποινας Βανδή μόλις κυκλοφόρησε και το αποτέλεσμα είναι αρκετά αντυπωσιακό και διαφορετικό.

Πριν μια εβδομάδα μέσα από το Bizznews.gr σας μιλήσαμε για συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη κάτι που τελικά δεν ισχύει όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές και αν και έγινε αναπαραγωγή σαν είδηση από τα περισσότερα sites η συγκεκριμένη δουλειά ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε έναν άλλο καλλιτέχνη ο οποίος φαίνεται να έχει μπει πολύ δυναμικά στο χώρο!

Το video και η εντελώς διαφορετική εικόνα της Δέσποινας ανήκουν στον νεαρό και πολύ ταλαντούχο σκηνοθέτη,  Γιάννη Παπαδάκο ο οποίος φαίνεται πως κατάφερε να βγάλει το συναίσθημα στην εικόνα και να το δέσει με τρόπο μαγικό.

1385448_10151963995537806_2091240614_n

Εκείνος δημιούργησε και το νέο clip του Σάκη Ρουβά και σήμερα χιουμοριστικά στο προφίλ του έγραψε “Αν μου έλεγαν πριν 3,5 χρόνια που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά οτι θα έχω την ίδια μέρα στο wall μου ποσταρισμένα 2 κλίπ σκηνοθετημένα απο μένα, το ένα του Σάκη Ρουβά και το άλλο της Δέσποινας Βανδή…απλά θα έλεγα αδύνατον…

Well… life is full of surprises…

BRAND NEW Δέσποινα Βανδή – Χάνω εσένα

ENJOY...”

Eμείς επικοινωνήσαμε μαζί του και πήραμε τις πρώτες δηλώσεις του για το νέο κλιπ της Δέσποινας Bανδή και της συνεργασία τους!

Μετά από 20 χρόνια παρέα με τον Κώστα Καπετανίδη η Δέσποινα Βανδή κάνει την αλλαγή. Είσαι ο σκηνοθέτης του νέου της κλιπ. Πως νιώθεις ; To άγχος ήταν μεγαλύτερο;

Πάντα πριν απο ένα κλίπ υπάρχει άγχος. Δημιουργικό άγχος…είτε πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που σε εμπιστεύεται για πρώτη φορά στο ξεκίνημα του, είτε πρόκειται για τον Σάκη Ρουβά ή την Δέσποινα Βανδή. Στην περίπτωση της Δέσποινας όμως το άγχος ήταν λίγο μεγαλύτερο απ’ ότι συνήθως, καθώς είμαι ο πρώτος σκηνοθέτης μετά απο μία μόνιμη συνεργασία εμπιστοσύνης σχεδόν 20 χρόνων που του εμπιστεύεται την εικόνα της. Οπότε έπρεπε να σταθώ αντάξιος της πορείας και των προσδοκιών της. Απο την πρώτη κιόλας επαφή κέρδισα την εμπιστοσύνη της και νιώθω πως το αποτέλεσμα δικαίωσε, προτίστως, την ίδια και τους συνεργάτες της για την επιλογή, αλλα και εμένα, που ακόμα ένα κλίπ που φέρει την υπογραφή μου με κάνει υπερήφανο.
Πως ήταν η Δέσποινα στα γυρίσματα;

Ήταν ευχάριστη, χαμογελαστή, “υπάκουη” και υπομονετική. Έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στις σκηνοθετικές μου οδηγίες και μας “χάριζε” τα πλάνα απλόχερα. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του άψογου επαγγελματία. Ήταν απο τις φορές που παρόλο που το γύρισμα διήρκεσε πάνω απο 12 ώρες, γύρισα στο σπίτι χαμογελαστός και ικανοποημένος..!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!