Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης της – «Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας»


Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, αφού πριν από λίγες ώρες ήρθε στην ζωή η κόρη τους. Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την γέννηση του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μία φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε να φιλά τρυφερά το χέρι της νεογέννητης κόρης της. Στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…».

Ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος έγινε πατέρας για πέμπτη φορά, μίλησε σήμερα (13/4) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή, είναι ευλογημένη στιγμή όντως! Δεν το φανταζόμουν ότι θα έχω 5 παιδιά, είναι ευλογία. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί. Η κοράκλα είναι καλά!

Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν ταξίδι, ήμουν στην Ταϊλάνδη τις τελευταίες 15 μέρες και της έλεγα «κράτα, κράτα» και με το που ήρθα πήγαμε κατευθείαν.

Η γέννα κράτησε λίγες ώρες, πήγε να γεννήσει φυσιολογικά, αλλά μετά κάναμε καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν σε καμία γέννα μέσα στην αίθουσα τοκετού, δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να ταλαιπωρείται, να πονάει, δεν μπορώ!

Έχω κλάψει σε όλες τις γέννες, αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Αυτά είναι τα μετάλλια μας! Θα πάρει το όνομα Ελευθερία. Είναι το όνομα της μητέρας μου, που έχασα το 2021», ανέφερε.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!