Αφιερωμένο σε εκείνους που έχουν πεθάνει από AIDS

Εκτός από σέξυ και ταλαντούχος ο Τζάρεντ Λέτο


Η Λουπίτα Νιόνγκο και ο Τζάρεντ Λέτο ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών, Screen Actors Guild (SAG) “λαμβάνοντας” σημαντική ώθηση στην άκρως ανταγωνιστική κούρσα για τα φετινά βραβεία Όσκαρ η τελετή των οποίων θα πραγματοποιηθεί σε έξι εβδομάδες.

Η ηθοποιός από την Κένυα κέρδισε το βραβείο για το ρόλο της σκλάβας στην ταινία «12 Years a Slave», ενώ ο Λέτο για το ρόλο του ως ως τρανσέξουαλ ακτιβιστή του AIDS, στην ταινία «Dallas Buyers Club».

Και οι δύο ηθοποιοί είναι υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία Όσκαρ, με τον Λέτο να έχει κερδίσει, επίσης, τη Χρυσή Σφαίρα, την περασμένη Κυριακή.

«Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ Στιβ Μακουίν» είπε η νεοφερμένη στο Χόλιγουντ Νιόνγκο, απευθυνόμενη στον Βρετανό σκηνοθέτη που την επέλεξε γι’ αυτόν τον ρόλο μέσα από οντισιόν στην οποία συμμετείχαν 1.000 ηθοποιοί.

Η νεαρή Λουπίτα υπενθύμισε μάλιστα και το τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, όταν πήρε το πρώτο της ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους.

«Μπαμπά, ξέρεις ποιος είναι ο Μπράντ Πιτ; Πάω να παίξω σε μια ταινία μαζί του», του είπε κι αυτός της απάντησε: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά χαίρομαι που κέρδισες μια δουλειά». Ο Λέτο αφιέρωσε το βραβείο σε εκείνους που έχουν πεθάνει από AIDS και στους «Rayons του κόσμου».

Η τελετή των βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG) παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους του κινηματογράφου, καθώς αποτελεί ένα είδος δημοσκόπησης για τα Όσκαρ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!