Αχιλλέας Μπέος – Η κόρη του Χριστίνα απάντησε στην αδελφή της: «Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν»


Τον πατέρα της και Δήμαρχο Βόλου θέλησε να υπερασπιστεί η κόρη του Αχιλλέα Μπέου Χριστίνα, μετά τα όσα είπε η αδελφή της Εve Beos, στην Τζεφ Μοντάνα. Η Χριστίνα Μπέου με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο προφίλ στο Facebook σήμερα (18/10), στήριξε τον πατέρα της και απάντησε με σκληρό τρόπο στην αδελφή της.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπέου έγραψε: «Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου και δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε και έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε και είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας μας παράτησε κ μας μεγάλωσε ο πατέρας μου και σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κ έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου κ κατεπέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κ έπεσαν θύμα στο θέατρο της κ τα ψέματα της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».

Υπενθυμίζεται ότι η Eve Beos μιλώντας στην Τζεφ Μοντάνα εξήγησε πως: «Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δε μου αρέσουν. Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, σας το λέει άλλωστε. “Αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι».

«Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε ως παιδί κι εγώ να δημιουργήσω μια ιστορία για να μπορώ να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και όσα καλά προσπαθείς να κάνεις ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να ζήσω κοντά του.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει. Τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι! Με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός» είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την Τζεφ Μοντάνα η Eve Beos.

Ακόμα η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου δήλωσε: «Όταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα. Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει αυτό που έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!