ABC: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Χάρι από το παλάτι


Πολύ καλός φίλος του Χάρι μίλησε σε αμεριμανικό τηλεοπτικό κανάλι αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που εγκατέλειψαν το παλάτι ο Χάρι και η Μέγκαν, λέγοντας πως επιθυμεί να ζήσει πλέον μια «φυσιολογική ζωή».

Σε ειδική εκπομπή του ABC με τίτλο «Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown», ο 42χρονος φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκουέρας μίλησε για τον πόνο από τον οποίο έβλεπε να υποφέρει ο δούκας του Σάσεξ που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

«Ο Χάρι θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή» 

«Μίλησα με τον πρίγκιπα Χάρι πριν από λίγες ημέρες» δήλωσε ο Φιγκουέρας, επαγγελματίας παίκτης του πόλο. «Έχει υποφέρει πολύ από όλα αυτά τα πράγματα που του συνέβησαν. Υποφέρει πολύ από τους ανθρώπους που τον κρίνουν». Και συνέχισε εξηγώντας πως στηρίζει την απόφαση του φίλου του: «Είναι πατέρας πλέον… ένας τύπος που προσπαθεί να προστατεύσει το μικρό του από οτιδήποτε χρειαστεί. Έχει γίνει ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας άνδρας για τον οποίο η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν πολύ περήφανη». 

Αναφερόμενος σε αυτά που κάνει για το καλό της οικογένειάς του, ο Φιγκουέρας είπε πως απλά ο πρίγκιπας Χάρι «θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή». Και πρόσθεσε: «Όσο φυσιολογική μπορεί να είναι η ζωή του, σωστά; Γιατί όταν έχεις 1.000 παπαράτσι έξω από το σπίτι σου στον Καναδά που περιμένουν για να τραβήξουν μία φωτογραφία του γιου σου, αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό» τόνισε ο φίλος του.

Το Megxit άλλαξε την ζωή του πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να περνούν τον χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής στις 8 Ιανουαρίου, λίγο αφότου η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στον Καναδά – όπου είχαν περάσει τις διακοπές τους – για να είναι ξανά με τον γιο της, τον μικρό Άρτσι. Ο πρίγκιπας Χάρι, την ίδια ώρα, παρέμεινε στην Αγγλία για να συνεχίσει τις συζητήσεις σχετικά με το Megxit με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Στην συνέχεια, και μετά από μια συγκινητικά φορτισμένη ομιλία, όπου παραδέχθηκε πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, πέταξε για Καναδά προκειμένου να είναι με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, μακριά από την βασιλική οικογένεια. 

 

thetoc

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!