Η Kate Moss φέρνει τη μόδα και την τεχνολογία …πιο κοντά!

Σχεδιάζοντας αξεσουάρ τεχνολογίας.


Μετά τις συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας η Kate Moss αποφάσισε να σχεδιάσει θήκες και αξεσουάρ για iPhone, Samsung Galaxy και tablets για την εταιρεία τηλεφώνων Carphone Warehouse.

Η συλλογή περιλαμβάνει θήκες για smartphones και tablets σε μαύρο κυρίως χρώμα, εμπλουτισμένες με δερμάτινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ αναμένονται ακόμη ακουστικά και διακοσμητικά charms για τα smartphones. Η Kate, όπως δήλωσε, εμπνεύστηκε από πράγματα που αγαπά και θέλησε να επικεντρωθεί στην υφή των αξεσουάρ, προσθέτοντας λεπτομέρειες.

Σε όλες τις θήκες της συλλογής βρίσκεται και το σύμβολο μιας άγκυρας, το ίδιο σύμβολο που έχει η Moss ως τατουάζ στον καρπό της, δίνοντας έτσι έναν ακόμη πιο προσωποποιημένο τόνο στη συλλογή. Οι τιμές ξεκινούν από £14.99 για μια θήκη smartphone και φτάνουν έως και £49.99 για μια μεγαλύτερη θήκη tablet.

Η συλλογή “Kate Moss Accessories collection for Carphone Warehouse”, διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και στην ιστοσελίδα του Carphone Warehouse (www.carphonewarehouse.com)από τις 24 Ιουλίου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!