
Είναι οριστικό! Αυτό είναι το νέο δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ
Ποιος είναι ο παρουσιαστής που «κλείδωσε» με τον Δημήτρη Οικονόμου μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου.
Νέο αντρικό δίδυμο στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής από την ερχόμενη σεζόν.
Μετά την αποχώρηση του Άκη Παυλόπουλου για τον AΝΤ1, το κανάλι αναζητούσε το πρόσωπο που θα συμπαρουσιάσει με τον Δημήτρη Οικονόμου την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα». Αν και υπήρξαν σενάρια για μεταγραφή προσώπων από άλλα κανάλια, τελικά ο ΣΚΑΪ κατέληξε σε πρόσωπο που ανήκει ήδη στο δυναμικό του.
Το τηλεοπτικό ταίρι του Δημήτρη Οικονόμου θα είναι ο Γιαννης Πιτταράς. Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια συμπαρουσίαζε με τον Γιώργο Γρηγοριάδη την εκπομπή «Δεκατιανοί» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Πιτταράς υπέγραψε επίσημα το νέο του συμβόλαιο και από την αρχή της ερχόμενης σεζόν θα είναι μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου.
πηγή: iefimerida.gr