«Καλύτερα Αργά»: Φινάλε σεζόν με ξεχωριστούς καλεσμένους στο ACTION 24


Η επιτυχημένη εκπομπή των ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα ολοκληρώνει αυτή τη βδομάδα τη φετινή σεζόν με μοναδικούς καλεσμένους. Απόψε τα μεσάνυχτα αλλά και κάθε βράδυ την ίδια ώρα έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου, το «Καλύτερα αργά» του ACTION 24 υποδέχεται τους Πέτρο Ξεκούκη, Δήμητρα Κολλά, Γιάννη Κρητικό, Δημήτρη Γρηγοράκη, Νίκο Γκέλια, Αναστάσιο Ράμμο, Δήμο Αναστασιάδη και Γιώργο Λιβάνη.

Απόψε ο Πέτρος Ξεκούκης εξομολογείται την ειδική σχέση που έχει με τα θεία και μιλάει για τον σκοπό, που έχει ο ίδιος και η οικογένεια του, να φτάσουν στη θέωση. Αμέσως μετά, η Δήμητρα Κολλά αναφέρει το ατύχημα που της στέρησε το μπαλέτο με μεγάλο ψυχολογικό κόστος και δεν διστάζει να τοποθετηθεί για την κατάθλιψη που βίωσε για πολλά χρόνια.

Αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου στον καναπέ της εκπομπής κάθεται ο Γιάννης Κρητικός που μας αποκαλύπτει το πραγματικό του επώνυμο. Η αγάπη του για την Κρήτη, την λύρα, την υποκριτική αλλά και την μουσική του διαδρομή χαρακτηρίζουν τη ζωή του που την ζει με… κουζουλάδα! Στη συνέχεια, ο διαιτολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σχολιάζει την τάση των ενέσιμων και δηλώνει πως αν κάποιος τις σταματήσει θα πάρει πίσω τα κιλά στο 100%.

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου τα μεσάνυχτα, ο Νίκος Γκέλια παραδέχεται από την άλλη πλευρά ότι τρώει τον αγλέορα, ότι κοιμάται όπου βρει… ενώ ταιριάζει με τους φίλους του επειδή είναι αναίσθητοι! Αργότερα, ο Αναστάσιος Ράμμο μιλάει ανοιχτά για τις καταχρήσεις στη ζωή του, ενώ λέει πως δούλευε για να πίνει και να εξυπηρετεί τον εθισμό του.

Το τελευταίο επεισόδιο την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ο Δήμος Αναστασιάδης συζητάει για την σύζυγο του Τζένη Θεωνά, με την οποία έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες 12 χρόνια τώρα, ενώ χαρακτηρίζει τη σχέση τους συγκρουσιακή με στοιχεία ζήλειας. Τέλος, ο Γιώργος Λιβάνης δεν αντέχει μακριά από το κινητό του που του έχει γίνει εθισμός, αγαπά τον Στέλιο Καζαντζίδη ενώ θέλει να βρει τον εαυτό του ρεπερτοριακά.

Από  Τρίτη έως  Παρασκευή τα μεσάνυχτα, η δημοσιογράφος Αθηναΐδα Νέγκα μας υποδέχτηκε για μια ακόμη σεζόν στο στούντιο του «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», φιλοξενώντας πρόσωπα με χαρακτήρα και άποψη σε ένα παιχνίδι ερωτοαπαντήσεων σε θέματα επικαιρότητας και της ζωής μέσα από μια πιο εναλλακτική σκοπιά, με δημιουργική ασάφεια και χιούμορ, επίτηδες και «κατά λάθος»!

Συντονιστείτε την απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!