Παλλήνη: Θρίλερ με τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός με δεματικά καλωδίων γύρω από τον λαιμό του – Τα σενάρια που εξετάζονται


Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (06/04) στην Παλλήνη, όπου ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, φέροντας δύο δεματικά καλωδίων (tire-up) δεμένα στον λαιμό, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Γύρω στις 20:30 χθες το βράδυ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας στην άκρη του δρόμου, στην οδό Λεονταρίου. Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά, αντέχει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο άνδρας βρέθηκε δεμένος με δύο tire-up γύρω από το λαιμό του.

Οι άκρες βρέθηκαν αντίθετα η μία από την άλλη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται ο άνδρας και να έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως αρκετές ώρες πριν δεν είδαν κανέναν στη γειτονιά τους, οπότε υπάρχει και το ενδεχόμενο να άφησαν άγνωστοι τη σορό του άνδρα στην άκρη του δρόμου μέχρι να τον βρει κάποιος περαστικός.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, προκειμένου να πέσει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!