Θεσσαλονίκη: Εμφανίστηκε ο 20χρονος φίλος του Κλεομένη που ήταν παρών στη δολοφονία του – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί


Εμφανίστηκε νωρίτερα σήμερα (30/3) στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη που φέρεται πως ήταν παρών στη δολοφονία του, το βράδυ ης 12ης Μαρτίου στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος φίλος του Κλεομένη, ο οποίος μέχρι τώρα παρέμενε άφαντος, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον της πρώτης τακτικής ανακρίτριας και μέχρι τότε παραμένει ελεύθερος, σύμφωνα με το thestival.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο έτερος νεαρός που ήταν μαζί με τον Κλεομένη στο αιματηρό επεισόδιο, έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!