Μάκης Δελαπόρτας για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η απώλεια της είναι μια πληγή που δεν κλείνει για μένα»


Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης (24/7) στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο ηθοποιός και συγγραφέας, στη διάρκεια της συνέντευξής του, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δίπλα στην οποία ξεκίνησε την πορεία του στην υποκριτική.

Ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η απώλεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι μια πληγή για εκείνον που δεν κλείνει. Υπενθυμίζεται ότι χθες συμπληρώθηκαν 29 χρόνια από τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών.

Μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Μάκης Δελαπόρτας είπε ότι: «Η απώλεια της Αλίκης είναι μια πληγή που δεν κλείνει για μένα. Για εμένα ήταν ένας ήλιος που έδυσε τόσο γρήγορα και μας σκοτείνιασε.

Νομίζω ότι σκοτείνιασε όχι μόνο εμάς που ζήσαμε κοντά της, που ήμασταν τα κλωσσόπουλα και εκείνη η κλώσα που μας είχε κάτω από τις φτερούγες της.

Εγώ με τον θάνατο της Αλίκης αισθάνθηκα ότι έχασα τη ρίζα μου, γιατί ξεκίνησα κοντά της κι εκείνη πίστεψε σε μένα κι εκείνη έβαλε πρώτη την υπογραφή της για να γίνει η πρώτη βιογραφία».

«Ήταν ένας ήλιος που λείπει σήμερα»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Σε μένα είδε αυτό και θα της το χρωστάω για πάντα. Ήταν ένας ήλιος που λείπει σήμερα. Δεν πήγα ξανά σε πρεμιέρα, σε δεξίωση, σε γιορτή που να είναι τόσο λαμπερή, όσο ήταν τότε με την Αλίκη.

Η Αλίκη έλεγε πως “όταν θα φύγω, τότε θα ειπωθούν τα σημαντικότερα και τα ουσιαστικότερα για μένα” και νομίζω έτσι συμβαίνει. Πίστευε βαθιά πως σίγουρα ο κόσμος θα την αγαπάει και θα την θαυμάζει. Δεν ξέρω αν πίστευε ότι 5χρονα παιδάκια σήμερα θα μεγαλώνουν με τις ταινίες της!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!