Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τον λόγο που ταξίδεψε στις Μαλδίβες με τον Μπρούνο Τσερέλα – «Δεν είμαστε για πολυτελείς διακοπές»


Στις Μαλδίβες βρίσκονται η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Μπρούνο Τσερέλα, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που διαφέρει αισθητά από τις συνηθισμένες, πολυτελείς αποδράσεις. Το ζευγάρι επέλεξε αυτή τη φορά να ζήσει μια εμπειρία με έμφαση στη φύση και τις καταδύσεις, αποφεύγοντας τα πεντάστερα θέρετρα και τα τουριστικά στερεότυπα.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις της στα social media, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η επιλογή του προορισμού δεν σχετίζεται με την ανάγκη για ξεκούραση, αλλά με την επιθυμία για εξερεύνηση του βυθού. «Είμαι εδώ, περιμένω τον Μπρούνο και μια ομάδα ανθρώπων που έχουν πέσει για κατάδυση. Εγώ θα ξεκινήσω από αύριο τις καταδύσεις και εύχομαι να πάει καλά αυτό. Είμαι εδώ στις Μαλδίβες για αυτό τον λόγο, δεν είμαι για luxury διακοπές. Αυτή την περίοδο ο καιρός είναι ιδανικός για καταδύσεις και όχι για διακοπές. Σήμερα είχε καταιγίδα, αλλάζει ανά δύο ώρες ο καιρός», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Στη συνέχεια, η ίδια εξήγησε πως η εμπειρία τους είναι πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον, επιλέγοντας να διαμείνουν σε ένα νησί όπου ζουν μόνιμοι κάτοικοι, χωρίς την παρουσία πολυτελών καταλυμάτων. «Μένουμε σε ένα νησί με ντόπιους, χωρίς ακριβά θέρετρα με απλά καταλύματα. Είναι πολύ ωραία η ζωή εδώ και γίνεσαι ένα με τη φύση. Σας φιλώ», ανέφερε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!