Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παρακολούθησε την συναυλία των Green Day στο ΟΑΚΑ λίγες ημέρες πριν γεννήσει – ΦΩΤΟ


Τη συναυλία των Green Day στο ΟΑΚΑ παρακολούθησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Μόργκαν.

Παρά το γεγονός ότι διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, η γνωστή αθλητικογράφος απέδειξε πως τίποτα δεν μπορεί να την εμποδίσει από το να απολαύσει μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη βραδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πλήθος θετικών σχολίων για την ανεπιτήδευτη και λαμπερή παρουσία της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τη σκηνή, φορώντας ένα ανοιχτό γκρι crop top που άφηνε διακριτικά ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της, συνδυασμένο με φαρδύ λευκό παντελόνι. Το look της ολοκλήρωναν μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε στο ένα χέρι βεντάλια και στο άλλο ένα μπουκάλι νερό — προφανώς για να ανταπεξέλθει στη ζέστη της βραδιάς.

Σε άλλη ανάρτηση, η Βαλαβάνη ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, δείχνοντας εμφανώς ευτυχισμένη και ήρεμη ενόψει της νέας σελίδας στη ζωή τους: τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!