
Μέγκαν Μαρκλ: Τι αποκάλυψε για τα παιδιά της – «Υπάρχει ένα κόστος για τα πράγματα και πρέπει να το καταλάβουν»
Σε μία νέα αποκάλυψη για τα παιδιά της, τον 7χρονο πρίγκιπα Άρτσι και την 4χρονο πριγκίπισσα Λίλιμπετ προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ.
Η δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι με τα παιδιά της πηγαίνουν και πωλούν λαχανικά και φρούτα σε μία τοπική αγορά στο Μοντεσίτο. Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι προσπαθεί να κρατήσει τα παιδιά της προσγειωμένα και τα βάζει να ασχολούνται με την κηπουρική.
«Καλλιεργούμε πολλά λαχανικά. Μερικές φορές κάνουμε ένα μικρό πάγκο στην αγορά αγροτών», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. Επιπλέον η δούκισσα του Σάσσεξ ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν την αξία των χρημάτων.
«Υπάρχει ένα κόστος και μια τιμή για τα πράγματα, και νομίζω ότι αυτό είναι κλειδί να το καταλάβουν τα παιδιά, ειδικά τα παιδιά που είναι αρκετά τυχερά να έχουν ένα σπίτι με προνόμια πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει μία αξία στα πράγματα, όπως και οι καλοί τρόποι και η φροντίδα των πραγμάτων γύρω τους», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ.
«Η κηπουρική είναι πραγματικά πολύ σπουδαία για τα παιδιά γιατί τους μαθαίνει υπομονή και τους μαθαίνει να εκτιμούν και να εκτιμούν την τροφή τους», εξήγησε η δούκισσα.