Θάνος Καλλίρης για τις κριτικές επιτροπές της Eurovision: «Δεν έχουν τη γνώση να κρίνουν και επιλέγονται λόγω γνωριμιών» – ΒΙΝΤΕΟ


Λάβρος κατά των μελών κριτικών επιτροπών εμφανίστηκε ο Θάνος Καλλίρης, που μίλησε την Παρασκευή (16/5) στο STAR. Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή τον 69ο διαγωνισμό της Eurovision κατέθεσε τη δική του άποψη για τα τεκταινόμενα αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή, αλλά και για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κριτικές επιτροπές χωρίς να έχουν μουσικές γνώσεις.

«Εγώ δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω»

«Είχα στείλει παλιά για τη Eurovision μια μπαλάντα έτσι, για να δω αν αρέσει. Δεν πέρασε τελικά. Ήταν ένα δικό μου τραγούδι με αγγλικό στίχο που δεν το ξέρει κανείς, δεν ακούστηκε ποτέ. Από το 1987 δεν με ενδιέφερε να ξαναπάω, γιατί νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε στην ηλικία που έπρεπε. Να συμμετέχω με κάποιο άλλο τρόπο θα το σκεφτόμουν.

Εγώ δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω. Δεν λέω ότι με πήραν τα χρόνια και γέρασα. Έχω κάνει μια καριέρα πολύ μεγάλη, κάθε χρόνο όμως, τον Μάιο, την εποχή της Eurovision, είμαι στιγματισμένος, με την καλή έννοια, με αυτή τη συμμετοχή. Δεν θέλω να πάω να τραγουδήσω και να πάρω τη θέση ενός νεαρού ή μιας νεαρής», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

Κλείνοντας, ο Θάνος Καλλίρης απάντησε σε ερώτηση για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κριτικές επιτροπές: «Για μένα αυτό το κεφάλαιο είναι πικρό. Οι 9 στις 10 επιτροπές που βλέπω να κρίνουν, δεν κάνουν αυτό το επάγγελμα. Άρα, γιατί κρίνουν; Δεν έχουν τη γνώση να κρίνουν και επιλέγονται λόγω γνωριμιών».

Δείτε το βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!