
Άνοιξε η διαθήκη του πρίγκιπα Φίλιππου: Σε ποιους άφησε την περιουσία του
Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου του 2021 σε ηλικία 99 ετών και ενάμιση μήνα μετά άνοιξε η διαθήκη του.
H περιουσία που άφησε πίσω του εκτιμάται ότι είναι περίπου στα 42 εκατ. δολάρια και, σύμφωνα με πηγές!
Αυτό που γράφεται σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης είναι ότι η περιουσία του δε θα μοιραστεί μόνο σε μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο δούκας του Εδιμβούργου συμπεριέλαβε στη διαθήκη του και τρεις στενούς του υπαλλήλους.
Σύμφωνα με βασιλική πηγή, κύριος κληρονόμος είναι η βασίλισσα Ελισάβετ. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Φίλιππος θεώρησε ότι έπρεπε να φροντίσει και τους ανθρώπους, που είχε γύρω του και τον βοηθούσαν. «Σε αντίθεση με άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες, που τον φρόντιζαν», ανέφερε η πηγή.
Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος άφησε κάποια χρήματα …
διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr