GNTM 2: Η ανάρτηση της Μαρίνας Γρηγορίου μετά την αποχώρηση – Το «ευχαριστώ» στο κοινό


Από τις πρώτες εβδομάδες του GNTM 2, βλέπαμε τους κριτές να πηγαίνουν καλεσμένοι σε εκπομπές και να μιλάνε για τα γυρίσματα που ήταν πολύ πιο μπροστά σε σχέση με αυτό που προβαλλόταν στην τηλεόραση. Μια συχνή…επωδός ήταν ότι πολλές από τις αποχωρήσεις κοριτσιών τους ξάφνιαζαν. Είτε γιατί περίμεναν αυτές οι κοπέλες να φτάσουν στο τέρμα είτε γιατί δεν περίμεναν να φύγουν σε αυτό το χρονικό σημείο.

Σίγουρα η αποχώρηση της Σπυρούλας, μα και της Μαρίνας, είναι αποχωρήσεις που δεν θα έβαζαν στοίχημα ότι θα συμβούν σε αυτό το σημείο του GNTM 2.

Στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε τη Μαρίνα Γρηγορίου να είναι υποψήφια με την Άννα Χατζή και τελικά να αποχωρεί προς έκπληξη της πλειοψηφίας. Για την ίδια βέβαια αυτή η αποχώρηση συντελέστηκε πριν από μερικές εβδομάδες και όχι χθες.

GNTM 2: Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης – Ποια κοπέλα αποχώρησε;

Σε κάθε περίπτωση, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα στήριξης και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που βρέθηκε στο GNTM 2 και προχώρησε τόσο.

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς»!

View this post on Instagram

Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς!❤❤❤ #gntm2019 #gntm

A post shared by 1st RunnerUp MISS HELLAS 2018? (@marina_grigoriou_) on Nov 12, 2019 at 2:29pm PST

The post GNTM 2: Η ανάρτηση της Μαρίνας Γρηγορίου μετά την αποχώρηση – Το «ευχαριστώ» στο κοινό appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!