Έλληνας παρουσιαστής έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς


 Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε ο Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έτρεχε για να γλυτώσει από πυροβολισμούς στη Βραζιλία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα που όπως έγραψε την ώρα που ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες.

«Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.

Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία», έγραψε.

 
 
 
View this post on Instagram

Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομαδα της φαβελας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί απο τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν ειναι αυτο που με σόκαρε τοσο, όσο το οτι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξωφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία.

A post shared by George Lentzas (@george_lntz) onJun 5, 2019 at 1:59pm PDT



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!