
Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Full in love στον Κιάμο-Έρεαν τα λουλούδια
Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διασκέδασαν την Παρασκευή το βράδυ στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο. Το ζευγάρι και η παρέα του βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να κρύβει τον έρωτά του.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι fan του Πάνου Κιάμου και επιλέγει πολλές φορές να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δε σταμάτησε να τραγουδά, να πετάνε λουλούδια και να δείχνουν πόσο πολύ ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.

Οι δυο ηθοποιοί είναι η δεύτερη φορά που κάνουν δημόσια κοινή εμφάνιση, την πρώτη τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στου Παπάγου όπου πήγαν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση, Mama Mia!