Στα ροζ είναι φωτισμένα τα κτίρια της Uni-pharma και της InterMed στην Κηφισιά όλο τον Οκτώβριο, για να στείλουν με τη σειρά τους ένα δυνατό μήνυμα για τη σημασία της σωστής ενημέρωσης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) με επικεφαλής την Ιουλία και την Ειρήνη Τσέτη, ακολουθούν το παράδειγμα ιστορικών κτιρίων και μνημείων σε όλο τον κόσμο, που κάθε Οκτώβριο φωτίζονται με ροζ χρώμα, προκειμένου να υπογραμμίσουν τη σημασία και την αξία της έγκαιρης πρόληψης.

Να σημειώσουμε, ότι η Uni-pharma & η InterMed, ήταν πριν μερικές ημέρες (στις 7 Οκτωβρίου) αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων στο 10ο Greece Race for the Cure που οργάνωσε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στηρίζοντας με ιδιαίτερη χαρά την σημαντική αυτή δράση, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.

Άλλωστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία της running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, «ΜΑΖΙ είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ»!

Μαζί με τη running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, συμμετείχαν επίσης φοιτητές Φαρμακευτικής μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.