
Επιστρέφει σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα
Στη “μάχη” της ενημέρωσης ρίχνεται από σήμερα η Μάρα Ζαχαρέα.
Η γνωστή δημοσιογράφος επιστρέφει από σήμερα στη θέση της και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, στις 19:55.
Στόχος του ενημερωτικού τομέα και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, 2018 – 2019, είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του δελτίου, ενισχύοντας το ελεύθερο και οικονομικό ρεπορτάζ, δίνοντας έμφαση στη διεθνή ειδησεογραφία, στα κοινωνικά θέματα και φυσικά στις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις, αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.
Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star παραμένει η πολιτική συντάκτρια – σχολιάστρια Κάτια Μακρή.
Το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:55 θα παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου.
Το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων, θα παρουσιάζει καθημερινά στις 15:00 η Ελένη Τσαγκά.
Το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων, καθημερινά στις 18:30, θα παρουσιάζουν η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και η Ράνια Τραγόμαλλου.
Όπως πάντα, θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα, το οποίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστοδουλάκος.