
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος: Αυτή είναι η τυχερή που έπιασε την ανθοδέσμη στο γάμο τους
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My style Rocks το περασμένο Σάββατο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αριστομένη Γιαννόπουλο.
Το μυστήριο του γάμου, όπως είναι γνωστό, τελέσθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι και το σκηνικό έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση, στον ίδιο χώρο. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν και να περνούν όμορφες στιγμές.
Το ζευγάρι θέλησε να τιμήσει όλες τις παραδόσεις κόβοντας τη γαμήλια τούρτα ενώ η νύφη δε παρέλειψε να συγκεντρώσει τις φίλες της για να πετάξει τη γαμήλια ανθοδέσμη. Η τυχερή της βραδιάς όπως αποδείχθηκε ήταν το κορίτσι του Mykonos Live Tv, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
H δημοφιλής ρεπόρτερ του κυκλαδίτικου νησιού, με ρίζες από τη Νιγηρία φωτογραφήθηκε όλο χαρά με την ανθοδέσμη και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας «Και ΝΑΙ λοιπόν……. είμαι το κορίτσι που έπιασε την ανθοδέσμη από την αγαπημένη μου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Βρε λες..????».
Δείτε το post
?A W E S O M E ? Και ΝΑΙ λοιπόν…….είμαι το κορίτσι που έπιασε την ανθοδέσμη από την αγαπημένη μουυυυ @alexandra_panagiotarou!!!!!!!!???? Βρε λες..?????????✨
Εμείς τις ευχόμαστε με το καλό και σύντομα!