Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως η δύναμή της αντλείται από την οικογένειά της, καθώς πέραν και από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο, αποτελούν τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, δεν χάνει ευκαιρία όταν ξεκλέβει λίγο ελεύθερο χρόνο από τις βεβαρυμμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, να τον αφιερώνει στους γονείς και την αδερφή της.

Η αθλητικογράφος και η μητέρα της, Παναγιώτα Βαλαβάνη διαθέτουν μία ιδιαίτερα τρυφερή σχέση, με τις δυο τους να πραγματοποιούν πρόσφατα μία έξοδο μητέρας και κόρης στο θέατρο. Έτσι, οι δύο κυρίες Βαλαβάνη επισκέφθηκαν το Βεάκειο θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Μόλις χώρισα» του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου. Άλλωστε, στην εν λόγω παράσταση πρωταγωνιστεί και η κολλητή φίλη της Ευρυδίκης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενώ μαζί της παίζουν οι: Τζόυς Ευείδη, Κώστας Κάππας, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Χρήστος Τριπόδης, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ανδρέας Βούλγαρης και  Στρατής Νταλαγιώργος.

Πριν μπουν στην αίθουσα, πόζαραν χαμογελαστές στον φακό και αν και δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως μοιάζουν ιδιαίτερα εμφανισιακά, έχουν τα ίδια χρώματα. Δείτε την σπάνια λήψη παρακάτω:

Πηγή φωτογραφίας: NDP